Microsoft CRM Specialist

Welkom op de website van de Microsoft CRM Specialist. Staat u op het punt om Microsoft CRM binnen uw organisatie te implementeren? De Microsoft CRM Specialist kan u hierbij helpen. Op deze website kunt u alvast meer te weten komen over de Microsoft CRM en de Microsoft CRM Specialist.

 
 
 
Blog
Integratie Microsoft SharePoint 2010 en Microsoft Dynamics CRM Online
maandag, 23 mei 2011 19:52

SharePoint en CRM is een match made in heaven!  Met Dynamics CRM 2011 & CRM Online, biedt Micirosoft out-of-box document integratie met SharePoint 2010.  In deze ontwikkelaar gerichte sessie nemen we een kijkje naar hoe je CRM-data naar Sharepoint kunt halen met webparts, Business Connectivity Services (BCS), web services en nog veel meer.  U ziet ook demo's van BCS Connector voor CRM en een end-to-end online applicatie verbinding SharePoint Online, CRM Online, Microsoft Silverlight en Azure.  Als je op zoek bent naar de mogelijkheden om deze twee technologieën te integreren, dan wil je video niet missen.

Bekijk de video


 
Upgrade CRM 2011 Beta naar de Release Candidate
donderdag, 03 februari 2011 12:30

Er zijn 2 verschillende methoden om de Beta versie van Microsoft CRM 2011 te upgraden naar de Release Candidate.

  1. Installatie CRM op nieuwe omgeving gevolgd door Import/Upgrade
  2. deinstallatie van beta gevolgd door installatie RC en verbinding maken met bestaande database
 
Overzicht CRM 4.0 Update Rollup
donderdag, 08 april 2010 01:05

Inmiddels is er al weer een nieuwe roll up voor CRM 4.0 beschikbaar gekomen. Het is tijd voor een overzicht:

 
Nieuwe CRM implementatie
maandag, 15 juni 2009 14:11

Het is al weer een tijd geleden dat er een Blog bericht geplaatst is. Ondanks de recessie is de drukte is daar mede oorzaak aan. Maar er is wel veel nieuws te melden.

 
Koppeling Microsoft CRM met Sharepoint
dinsdag, 05 februari 2008 19:38

Vandaag heb ik een nieuwe installatie gedaan bij een klant in Den Bosch. Op zich niet zo heel speciaal natuurlijk, echter deze implementatie van Microsoft CRM heeft toch wel een speciaal tintje. Er zit namelijk een koppeling in met Windows Sharepoint Services. In deze post zal ik uitleggen hoe de functionaliteit ongeveer werkt.

 
What's new in Microsoft CRM 4.0
dinsdag, 15 januari 2008 00:00

Vandaag ben ik naar de training What's new in Microsoft CRM 4.0 geweest. Deze training duurde een dag en werd gehouden bij Twice in Driebergen.

 In deze eendaagse sessie is in vogelvlucht behandeld wat er allemaal nieuw is in Microsoft CRM 4.0. De training werd verzorgd door Bas van Atteveldt van 2AT.

 
Nieuwe implementatie gestart
dinsdag, 08 januari 2008 00:00

Vandaag ben ik begonnen aan een nieuw Microsoft CRM project.

 
Microsoft CRM Installation & Configuration Examen gehaald
dinsdag, 16 oktober 2007 20:51

Na Microsoft CRM Application Professional en Customisation heeft Remco vandaag zijn examen gehaald voor het examen Microsoft CRM Installation & Configuration. Met een score van 80% is het derde achtereenvolgende certificaat behaald. Met het behalen hiervan is ACI de best opgeleidde CRM partner van Nederland.

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

© 2019 Microsoft CRM Specialist