Microsoft CRM Specialist

Op donderdag 20 januari 2011 zal Microsoft CEO Steve Ballmer wereldwijd Microsoft Dynamics CRM 2011 virtueel lanceren. Ontdek hoe CRM 2011 is ontworpen om uw verkoop te stimuleren, uw marketing te verbeteren, uw Customer Service te verrijken en om uw branche specifieke oplossingen middels xRM te ontwikkelen.

Keynote presentaties worden verzorgd door Kirill Tatarinov (Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions), Michael Park (Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions), en Brad Wilson (General Manager, Microsoft Dynamics CRM).

Wat kunt u tijdens het Global Launch Event nog meer verwachten: 

  • Een Sneak Peek View van CRM 2011 door middel van demo’s.
  • U hoort succesverhalen van klanten die Microsoft hebben ingezet om hun dagelijkse Business Processen te verbeteren.
  • Keuze uit 15 verschillende tracks die speciaal ontworpen zijn voor uw business processen, branche of IT behoefte.
  • Live chatten met Microsoft experts en andere klanten tijdens het event.

 Schrijf je in voor deze virtuele lancering

 
 
 
Diensten
Integratie met Sharepoint

Microsoft CRM kent geen standaard manier om te koppelen met Microsoft Sharepoint. Hier zijn dus verschillende manieren voor. De Microsoft CRM specialist weet als geen ander de mogelijkheden voor het koppelen van deze twee Microsoft producten.

Naast de integratie van Microsoft CRM en Sharepoint verzorgen wij ook de implementatie van Sharepoint. Voor meer informatie hierover kijk op www.sielhorst.com

 
Projectmanagement

De CRM projectmanager is een belangrijke succesfactor voor uw CRM project. Vaak wordt iemand uit de eigen organisatie gezocht om deze rol op zich te nemen. Iemand die vanuit het totaal van de bedrijfsdoelstellingen kan denken, een project kan managen, mensen kan aansturen, intern het nodige draagvlak heeft en daarnaast ook nog kennis van of minimaal affiniteit met CRM en klanten/relaties heeft. In de praktijk blijkt het lastig om hier een geschikte persoon voor te vinden die tijd kan maken om het project te leiden. De Microsoft CRM specialist kan deze rol voor u vervullen.

 
Configuratie van Microsoft Dynamics CRM

Implementatie heeft betrekking op alle activiteiten die nodig zijn om een succesvol gebruik van Microsoft CRM te garanderen. Daarom begint implementatie voor de Microsoft CRM Specialist het in het voortraject inzichtelijk maken van de informatiebehoefte van de organisatie en eindigt het pas als het informatiesysteem succesvol in gebruik is genomen en het beheer overgedragen is aan de organisatie. 

 
Installatie van Microsoft Dynamics CRM

Een bedrijf met een vaste IT-staf kan ervoor kiezen om Microsoft CRM te installeren en intern te beheren. IT-medewerkers weten dat Microsoft CRM naadloos integreert in Microsoft SQL Server 2005 en Microsoft Outlook.

Als  u daar de voorkeur aan geeft, kan de Microsoft CRM Specialist helpen bij de installatie van Microsoft CRM. De Microsoft CRM specialist beschikt over uitgebreide kennis van de installatie van Microsoft CRM en kan ervoor zorgen dat u ten volle profiteert van de software.

 © 2019 Microsoft CRM Specialist